Ontdek PLUS

annelies klapwijk

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van annelies klapwijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  annelies klapwijk heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ben begonnen met handvaardigheid en tekenen.

  ben begonnen met handvaardigheid en tekenen. ik had eigenlijk tekenen en nederlands willen doen maar die combinatie ging niet, helaas. handvaardigheid had ik al snel bekeken, dat was niets voor mij. dan maar textiele werkvormen. ook niets voor mij, maar je moet wat. heb het wel naar mijn zin gehad. een aantal mensen leren kennen die ik nu nog ken. ben niet in het onderwijs gegaan. bleek niets voor mij. wat mij opviel is dat wij voor de lesvoorbereiding altijd uit moesten gaan van gemotiveerde leerlingen, die heb ik nog niet gevonden.

  Lerarenopleiding Zuid West ..., 1981

  ik heb volgens mij maar 1 jaar op deze school gezeten.

  ik heb volgens mij maar 1 jaar op deze school gezeten. ik weet nog wel dat het bij mevrouw Rohmer was. het theelepeltje dat we kregen bij het vertrek van de school heb ik nog steeds.

  Kleuterschool de Hummelhof, 1969

  ik weet nog dat Koossie kalf in de eerste klas regelmatig door juffrouw Groen? alle hoeken van het lokaal heeft gezien.

  ik weet nog dat Koossie kalf in de eerste klas regelmatig door juffrouw Groen? alle hoeken van het lokaal heeft gezien. verder weet ik dat we een aantal keren meester Hooijmeijer hebben gehad en ook dat we op zijn bruiloft geweest zijn. ik wordt nog steeds door mijn familie gepest dat ik in de eerste verkering had met rooie Karel. hij had dus klaarblijkelijk rood haar, maar wat zijn achternaam is dat weet ik dus niet meer. ook was ik in de 6e stapelverliefd op Frits Noordzij. maar ja, Frits zag mij niet staan. hoe frits eruitzag? geen idee meer. ik kan jij nog een spreekbeurt herinneren van een Chinees meisje bij ons in de klas (naam is mij ontschoten) en die ging over de viool. zij heeft veel indruk op mij gemaakt, want ze kon het behoorlijk goed. enig idee hoe zij ook al weer heette? sexuele voorlichting van Schoon(?) in de 5e of zoiets. volgens mij hield dat een filmpje in en verder niets. volgens mij wisten we alles al. mijn eerste trekje heb ik, sasmen met nog een aantal anderen, van een gepikte sigaret van meester Hooijmeijer(?). hoesten, niet mooi meer. de namen die mij nog wat zeggen zijn Monique Janson, Ronald Liefhebber, Annemarie Waaij en natuurlijk Koos kalf.

  Openbare Basisschool de Bli..., 1969