Annelies Haverkate

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annelies Haverkate en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Annelies Haverkate heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  In de derde klas zat ik bij meneer Hoohenkerk die fotografeerde kinderen in zijn klas.

  In de derde klas zat ik bij meneer Hoohenkerk die fotografeerde kinderen in zijn klas.Ik mocht twee kinderen kiezen waarmee ik op de foto mocht,dit waren Erna Stiller en Trudy Ensink.Ik heb de foto nog.Mijn ouders hadden een slagerij naast de school en toen mijn amandelen waren geknipt en ik nog een week thuis moest blijven keek ik vanuit mijn slaapkamerraam in de klas.Als ik zwaaide dan zwaaide meneer Hoohenkerk terug.Halverwege de derde klas verhuisde ons gezin naar Eibergen.Ik heb Hengelo de eerste periode erg gemist.

  Raphaelschool, 1963

  Ik zat bij zuster Cecile in de klas.

  Ik zat bij zuster Cecile in de klas. Ik herinner mij nog de geur van de schoensloffen, deze hingen in zakjes bij je eigen kapstok.Bij mooi weer mochten we kleren aan die nat mochten worden en hadden we veel lol met water.In de andere klas zat juffrouw van Wijk.We waren al bezig mer rijmen. Zuster Ceciel heeft een piel en juffrouw van Wijk is heel Rijk.Ook de poppenkast in de speelzaal tussen de twee lokalen was leuk. Ik ben later ook poppenkastspeler geweest. Daar lag dus het zaadje.Toen zuster Ceciel naar een andere school (sint Jansschool?) ging wilde ik met haar mee en het mocht.Ze heeft mijn ouders gevraagd of ze mijn tekeningen mocht houden en die heeft ze al die tijd bewaard tot ik 16 was en bij haar langs ging om te vragen of ik ze mocht zien.Een week daarvoor was een ijverige juf bezig geweest het schuurtje op te ruimen en heeft de hele verzameling (van heel veel kinderen)tekeningen van zuster Ceciel weggegooid.

  Kleuterschool Mariahöfke, 1962

  Meester Oudsen was de leukste leraar die ik in mijn leven ben tegengekomen.

  Meester Oudsen was de leukste leraar die ik in mijn leven ben tegengekomen. Hij had humor en haalde in ieder kind het beste naar boven. Zijn spannende verhalen van avonturen in Frankrijk ben ik nooit vergeten.Hij vertelde het uit zijn hoofd en sloop door de klas en sleepte ons het verhaal in.s avonds in bed vertelde ik het dan weer aan mijn zus die ongeduldig vroeg;hoe ging het verder.Ook het kerstverhaal was bij hem een spannende vertelling met ook humor. He, Bal!(Baltazar) kom eens kijken naar die ster. Meester Oudsen stond dan met een opgerold tijdschrift als sterren kijker boven op zijn bureau.

  st Jozef, 1966

  ?