Annelies Bloois

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annelies Bloois en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Annelies Bloois heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Zo'n leuke tijd gehad! Dat oude gebouw, leraren bij de voornaam noemen, tussen de middag naar het Pothuijs, (wie heeft er nog geld voor de jukebox.

  Zo'n leuke tijd gehad! Dat oude gebouw, leraren bij de voornaam noemen, tussen de middag naar het Pothuijs, (wie heeft er nog geld voor de jukebox...) Het was soms een rommeltje, maar ik heb er veel geleerd, vooral zelfstandigheid in het leren en zelf dingen uitzoeken. Ik zat in de klas bij Nel, Geeske, Gery, Wilja, Mariette, 2 Annemiekes, Veronica, Irene, Elsbeth, Pauline, Anke, Ella, Elma, Irma, Sjacco, die namen schieten me zo te binnen, er waren er vast nog meer. Eindeloze sjaals en truien gebreid in de les. O ja, en volksdansen in de gymzaal!

  Marnixkweekschool, 1977

  ik zat niet als leerling op deze school, maar had er mijn eerste baan, vers van de opleiding! Ik heb 4 jaar kleuterklassen gehad.

  ik zat niet als leerling op deze school, maar had er mijn eerste baan, vers van de opleiding! Ik heb 4 jaar kleuterklassen gehad. en van alle 4 de groepsfoto op de site gezet. Marisja en Nathalie v.d Kamp en Linda Keesmaat, je kan jezelf dus zo opzoeken! Cynthia Beelen, ik wist niet meer precies bij welk gezichtje jouw naam hoort, maar jij kan vast zelf wel helpen! Groetjes van 'juf'Annelies

  Ichthusschool, 1981

  Ik zat in het noodgebouw op de Erfgooiersstraat.

  Ik zat in het noodgebouw op de Erfgooiersstraat. Ik herinner mij dat er een grote kachel in de klas stond en dat in de winter de flesjes schoolmelk daarbij gezet werden om de kou eraf te halen. Blllg!Lauwe melk! En je moest het nog opdrinken ook. Volgens mij heette mijn juf van Wilgenburg maar dat weet ik niet helemaal zeker. Ik kreeg daar mijn eerste vriendinnetje, Tineke v.d Velde, en dat is altijd mijn beste vriendin gebleven, tot we elkaar een jaar of 20 geleden toch uit het oog verloren. Het noodgebouw is er nu natuurlijk niet meer.

  hummeloord, 1965

  ?