Anneke Winkels Tak

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anneke Winkels Tak en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Anneke Winkels Tak heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Ik kan me van dit schooltje heel weinig herinneren, ik had les van juffrouw Joop en de andere kleuters hadden les van zuster Albertus.

  Ik kan me van dit schooltje heel weinig herinneren, ik had les van juffrouw Joop en de andere kleuters hadden les van zuster Albertus. Het was een schooltje met een vreselijk hek eromheen waar je allen maar uitkon als de jufs het hekje opendeden.

  2003, Anneke Winkels Tak

  Ik heb op deze school de K.

  Ik heb op deze school de K.V/J.V gedaan deze opleiding duurt normaal 2 jaar maar helaas het laatste jaar mocht ik over doen. In de eerste 2 jaar heb ik bij Ineke Ulle gezeten en in het laatste jaar ( wat ik over gedaan heb) kwam ik bij Truus Greuter en nog een paar meiden uit Purmerend in de klas. Ook Petra die op deze site staat komt me wel bekend voor volgens mij woonde ze toen met nog een klasgenootje Erica?? vlak bij het treinviaduct in de Koog (Blauwe Arendsepad)dacht ik. De opleiding was wel erg leuk, heb nl. bij de Vierling (die zijn nu dik in de 20) van Zaandam stage gelopen. Na deze school ben ik naar Amsterdam gegaan om de opleing Bej. Verz. te gaan doen en dat werk doe ik tot op heden nog steeds met veel plezier. Wel heel iets anders als al die kleintjes(tenminste????).

  2003, Anneke Winkels Tak

  Ik heb op deze school de 3 jarige L.

  Ik heb op deze school de 3 jarige L.H.N.O gedaan, ik weet nog dat ik moest slagen anders moest ik 2 jaar langer naar school omdat het een 4 jarige opleidig werd. Ik kan me nog herinneren dat ik samen met Marianne overpelt op deze school zat en ook nog een paar meiden uit oostzaan waar we wel mee gingen zwemmen. Namen sorry vergeten.

  2003, Anneke Winkels Tak
  ?