Ontdek PLUS

Anneke Waiboer

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anneke Waiboer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anneke Waiboer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  HAVO/VWO dus heel veel namen/mensen die ik toen bijna dagelijks sprak en na de middelbare school nooit meer.

  HAVO/VWO dus heel veel namen/mensen die ik toen bijna dagelijks sprak en na de middelbare school nooit meer..helaas!Feestjes met Fenna, Nicolien, Petra, Johan, Erik en CAroline o.a. leuke tijden.De barre fietstocht dagelijks van AP-Schagen vv=30km..ook om uit te gaan, danslessen te volgen etc.Schoolliefdes?nee, ik had mijn pony Sherry!Wel verliefd op HEM..VWO vriendinnen; Susanne Brieko-nog steeds en Lia Bakker

  Rijks Scholen Gemeenschap, 1973

  Op de OLS3 ging je om met iedereen want tja.

  Op de OLS3 ging je om met iedereen want tja...wij hadden een klas met 6 meisjes/geen jongens!Mijn broer Jaap Jan zat in een klas met 2 jongens en 2 meisjes en dat was eigenlijk het begin van het einde want een school met minder dan 28 leerlingen in totaal heeft geen bestaansrecht helaas.In mijn klas zaten;Caroline van der Ham, Ada van Wieringen,Sandra Meeldijk,Marja Brommer en Marleen Spigt.Klas 1,2 en 3 kregen les van juf Brandenburg en klas 4,5 en 6 van meester Brandenburg.Dit echtpaar woonde naast de school.

  Oostpolderschool, 1968