Ontdek PLUS

Anneke Waalwijk

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anneke Waalwijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anneke Waalwijk heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Hier heb ik de eenjarige dag MEAO gevolgd.

  Hier heb ik de eenjarige dag MEAO gevolgd. Na zoveel jaren werken was het leuk om weer in de schoolbanken te belanden. Ik had les van mevrouw Kiers die getrouwd was met mijn leraar Frans van de Maurits Mavo. Voor Nederlands had ik meneer Teunissen en voor economie meneer Fonsaer, met wie ik jarenlang bevriend ben gebleven. Het was een nuttig jaar waarin ik veel heb geleerd en nog voor ik mijn diploma in ontvangst kon nemen had ik al een baan.

  Dag-avondcollege Westelijke..., 1985

  Dit was een hele leuke school de eerste 2 jaar zat ik nog op de mulo, maar omdat ik bleef zitten kwam ik in 2 mavo terecht.

  Dit was een hele leuke school de eerste 2 jaar zat ik nog op de mulo, maar omdat ik bleef zitten kwam ik in 2 mavo terecht. Ik herinner me nog meneer Noordhoff en "Bulletje" en meneer Steen (bij hem kon ik geloof ik wel een potje breken) en meneer Rietveld. Naderhand kwam de jongere garde: meneer Kiers( zondags bij hem thuis Franse gerechten koken en naar de Franstalige kerk in Maastricht) meneer Bos (alle meisjes waren verliefd op hem), mevrouw Bouts (geweldige lessen) meneer Klok en meneer Van der Laan. Ook meneer Hallema zal me altijd bijblijven. Ik ben goed bevriend geweest met Lieke Deelen en Margreet Besselse en Marianne van den Berge.

  Maurits Mavo, 1967

  Op deze school heb ik erg moeten wennen aan de massaliteit.

  Op deze school heb ik erg moeten wennen aan de massaliteit. Gelukkig werd ik opgevangen in het keukentje waar we in ruil voor het afwassen gratis koffie kregen. Dat was erg gezellig. Ik heb wel nogal veel gespijbeld. leraren die ik me herinner: Hartogs ( die voor z'n 50ste verjaardag tracteerde op worstenbroodjes onder het motto "het zal me worst wezen", Lambooij, van Zutphen, van Hoesel, maar vooral meneer Rutten, van wie ik ook op de lerarenopleiding fantastische lessen heb gehad. Naderhand heb ik op deze school nog stage gelopen en bijlessen Engels verzorgd.

  Sint Michiel lyceum, 1971