Bekijk het volledige profiel van anneke vanlent en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

anneke vanlent heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Hallo ik ben Anneke van Lent -...

Hallo ik ben Anneke van Lent - de Heus. Ook ik heb op deze school mijn diploma gehaald en herinner mij o.a. mevr. Mulder, Juffr. Verrips.Ik heb met Elma Koedam, Helma Willems, Marian Hendriks, Yvonne Perenboom, Maja Ingenbleek, Yvonne Alofs, Brigit Brands, Hennie Albrecht, Brigit Steins, Angela Groothuizen, Dorothé Pauwels,Marijke van Schaijck, Annie Tax, José Janssen, Josien Coenen, Monica Clifton en Marion Oosterdijk en Grace ???? in de klas 1c gezeten. Ik vond de school wel te streng.Ik woonde niet in een huis maar op een woonboot bij de sluis van Weurt. Ik kan me ook nog herrinneren dat ik altijd met Elma Koedam naar huis fietste. Ik ben getrouwd met een van de jongens van de technische school die altijd voor de poort stonden. Ik ben dus al 25 jaar getrouwd met Jos en heb twee zoons van 13 en 11 jaar. Ik heb mijn banketbakkers dilpoma gehaald en heb 12 jaar bij een banketbakker op het st. annastr. gewerkt. Nu werk ik bij een transportbedrijf in Beuningen en werk ook veel in de horeca. Ik woon in Deest.

2006, anneke vanlent

Het was een leuke school, ik z...

Het was een leuke school, ik zat in de klas bij Grietje Bronsema, Mira de Heus,Marjan Kampherbeek,Marianne Schrijvers,Marijke Osseweijeren mijn leraren waren mevr. van Zoest. Dhr. Augenstines. Dhr van Donk enz.

2006, anneke vanlent
?