anneke vanbaauw

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van anneke vanbaauw en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  anneke vanbaauw heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Maar een jaar lesgegeven: klas 5 en klas 1, in de hoek van het Zusterplein.

  Maar een jaar lesgegeven: klas 5 en klas 1, in de hoek van het Zusterplein. In april 1971 getrouwd, voor die dag had zr. Bos heel erg haar best gedaan om er met de kinderen een feest van te maken. Zij werd bijgestaan door zr. Groenewegen die net met pensioen was gegaan. Lied 330 uit de liedbundel van de Broedergemeente werd favoriet om te zingen. Nu sinds 20 jaar ook lid van de Broedergemeente. Anneke Baauw-van Vledder

  Comenius, 1970

  Twee jaar gewerkt in de eerste klas met als directeur de heer Erken.

  Twee jaar gewerkt in de eerste klas met als directeur de heer Erken.

  Koningin Wilhelmina-School, 1968

  De gezellige tijd op de Maliebaan.

  De gezellige tijd op de Maliebaan. Tekenen op het gras met mooi weer. Naar de Vogelsanglaan in een nieuw gebouw. Inwijding door middel van een musical die gemaakt was door de heren Grünbauer en Colijn. Echtgenoot Leo Baauw ontmoet. Schrijven was blijkbaar bij mij favoriet. Al bijna 25 jaar op de huidige Marnix Academie (samenvoeging Marnix kweekschool, Rehoboth en Jan van Nassau)als docente schrijven werkzaam. Klasgenoten: Nettie Baart,Marise van der Zwan, Jan Schouten, Arie-Jan Ditewig. In onze klas ontstonden relaties: Bob en Riet, Han en Joke, Jeanne en Jan. Bij reunies van de school weinig mensen meer gezien.

  Jan van Nassau PA en Havo top, 1963

  ?