Anneke van der Woude

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anneke van der Woude en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anneke van der Woude heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het heette toen nog Boltjesschool.

  Het heette toen nog Boltjesschool. De brugklas was erg spannend, eerste jeugdliefde,vriendinnen om veel plezier mee te hebben. De klasseavonden waren erg gezellig.

  Dollard College, 1963

  Veel plezier gehad op deze school! Meester Werkman was erg aardig maar meester Hoekstra en meester Voorthuizen waren wat minder.

  Veel plezier gehad op deze school! Meester Werkman was erg aardig maar meester Hoekstra en meester Voorthuizen waren wat minder. Dat kan ook aan mij gelegen hebben want bij deze twee heb ik heel veel van de gang gezien en strafwerk moeten maken! Juf Prak was toen nieuw en ook erg streng! Heb een zware hersenschudding gehad in de 4de klas, ben op het schoolplein omgelopen door Peter Denijs!

  Schortinghuisschool, 1959

  Weet er niet veel meer van.

  Weet er niet veel meer van. Heb wel een gescheurde lip opgelopen doordat ik uit het klimrek ben gevallen. Het lidteken is er nog steeds! Gelukkig woonde dokter Salverda naast de school. Liep altijd met Harriet de Vries naar school.

  Boskabouter, 1957

  ?