Bekijk het volledige profiel van Anneke Brand en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 17

Anneke Brand heeft 17 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Het was zeker niet aan de Meck...

Het was zeker niet aan de Mecklenburglaan. De school als zodanig is afgebroken, helaas. Het afscheids(slagings)feestje uit 1988. Wie heeft hier nog foto's van??? Wie heeft er contact met toenmalige directeur P. Hoogerwaard??? Of heeft nog contact met de leraren van de middenstandsopleiding uit 1987 en 1988???

2005, Anneke Brand

Ik herinner me alleen mijn ond...

Ik herinner me alleen mijn onderwijzeres Mw. Feldmann en hoofd van de school Dhr. Bohré. Zou leuk zijn als iemand uit deze jaren klassefoto's had. Ben heel benieuwd.

2005, Anneke Brand

Ik heb niet zoveel herinnering...

Ik heb niet zoveel herinneringen aan deze school, maar vond de zusters erg lief. Een ervan weet ik nog bij naam Zuster Imelda en Mw. Meijers. Ik weet wel dat we door een groot stuk bos moesten lopen om bij het zwembad te komen en dat we daarna altijd jachtschotel te eten kregen. Met appelmoes ging dat er wel in zeker na het zwemmen. Misschien heeft iemand klassefoto's van deze twee jaren? Zou heel erg leuk zijn.

2005, Anneke Brand
?