Bekijk het volledige profiel van Anneke van den Brink en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Anneke van den Brink heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Eerst in B8 op de Frankendaal....

Eerst in B8 op de Frankendaal. Soms met Marianne mee naar haar oma of naar Elly Witkamp thuis, want zij woonde vlak bij. Friet halen tussen de middag en was er ook niet een snoepwinkeltje vlakbij op de Frankendaal? Bij het Afrikaanderplein had je 's woensdags lekker de markt om over te lopen.

2004, Anneke van den Brink

Ik heb nog een zwart-wit foto ...

Ik heb nog een zwart-wit foto van een schoolreis (weet iemand nog waarnaar toe?) in de bossen. Adrie Naaktgeboren staat in die boom en Ria Hoek kijkt er naar. We zijn ook nog eens een keer naar Zeeland op schoolreis geweest en daar zijn we in een bunker geweest. Die foto die Jan Bakker heeft, heb ik ook nog, maar geen foto van andere klassen. Joke Viergever herinner ik me ook nog en Olga, Joyce Gideonse en Lia Brummelhuis en Sylvia. Er schiet mij steeds meer te binnen.

2004, Anneke van den Brink

Ik weet niet meer wanneer de m...

Ik weet niet meer wanneer de metro in Rotterdam geopend werd, want ik weet nog wel dat toen de naam van Atalanta school veranderde naar metroschool. Ik weet nog van les van juffrouw Adams en meester Adema in de 6de klas, want die klassefoto heb ik nog. In de eerste klas leerde je eerst schrijven met een potlood en daarna mocht je met een pen en inktpot aan de slag. Dat heb ik maar 1 jaar gedaan, daarna gingen de inktpotten weg.

2004, Anneke van den Brink
?