anneke ursinus

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van anneke ursinus en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  anneke ursinus heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Juffrouw bijkerk was directrise op deze school.

  Juffrouw bijkerk was directrise op deze school. We hadden les van onder andere juf. baars en nog anderen kan niet meer op de naam komen. Als je tussen de middag nijkerk in wilde gaan had je een briefje van je ouders nodig. Er zaten verschillende meisje uit nijkerkerveen in de klas waaronder Aartje Doppenberg en ook 2 meisjes uit het weeshuis in nijkerk. Verder ook Ankie den Dunne.

  Christelijke Landbouw Huish..., 1961

  leraar was meester Snoek.

  leraar was meester Snoek. de naam van de juf weet ik niet meer. in de klas zat berta priem en nog veel anderen, er waren maar 2 klaslokalen. voor meer herinneringen moet ik eerst op zoek gaan naar foto's heb geen idee waar die zijn. na de lagere school ben ik nog 2 jaar naar de huishoudschool in Nijkerk geweest. ik fietste vaak met aartje doppenberg samen. mijn zus annie zat 1 klas hoger. zij zat in de klas met alie van tamelen de grietje lozeman. bij mij in de klas zaten ook 2 meisjes uit het weeshuis in nijkerk en anke den dunne.

  christelijke basisschool, 1955

  ?