Anneke Stel

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anneke Stel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anneke Stel heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Aan deze school heb ik leuke herinneringen overgehouden.

  Aan deze school heb ik leuke herinneringen overgehouden. bijv. de naailes ven juffrouw Bos. We kregen hier in de 3e klas ook nog type-les in de noodlokalen op de Groeneweg.In deze periode ging ik veel om met Coby Vermeer, Greet Verduin, Gerda ?, Ineke Budding, Thea ?.

  huishoudschool, 1972

  De school zat toen nog in het noodgebouw op de Nedereindsestraat.

  De school zat toen nog in het noodgebouw op de Nedereindsestraat. Mijn schoolperiode begon toen niet goed, mijn vader overleed 2 weken voor dat ik hier op school kwam. Dat heeft het hele 1e jaar moeilijk gemaakt. In deze periode ging ik op school veel om met Coby Vermeer, Corry Verkuyl, Ria Timmer en Ina ?. Omdat mijn oma om de hoek woonde gingen we daar in de pauze met z'n allen weleens naar toe.

  Mavo 'De Tollenhof', 1971

  Het was een leuke en niet zo grote school, iedereen kende elkaar wel.

  Het was een leuke en niet zo grote school, iedereen kende elkaar wel. Wie mij het meeste is bijgebleven is meester van Doorn in de 5e en 6e klas, hij kon altijd heel boeiend vertellen en voorlezen. Ik ging in die periode het meeste om met Coby Vermeer, Caja Oldenburger en Greet Verduin.

  openbare prinses marijke sc..., 1965