Anneke Smit

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anneke Smit en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anneke Smit heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mijn schoolperiode zie ik terug als een periode waarin veel op het schoolplein gespeeld werd en waar ik graag aan deelnam.

  Mijn schoolperiode zie ik terug als een periode waarin veel op het schoolplein gespeeld werd en waar ik graag aan deelnam. Juffrouw Reitsma had een "gaatje"in haar hoofd en daar moest een kurk in zei ze altijd als ze wat vergat. Ik zat in een deelklas. In de derde hadden we juf Martens, die bij mij in de straat woonde. Een strenge maar lieve juf. Op de woensdagmiddag hebben we menig uurtje bij haar thuis door gebracht om te handwerken. Meester Vioolstra herrinner ik me nog het meest van 1ste waarschuwing, 2de waarschuwing en dan kon je de gang op. Meester Zweers oftewel Buikie, ja een bovenmeester zoals je ze toen had. Was je er 1 van een arbeider dan kon je niet goed leren en ging je naar de huishoudschool of de LTS. De rest mocht doorleren en naar de bovenmeester werd vaak wel geluisterd. Ook de sportdagen herrinner ik me nog goeg. Doordat we een deelklas waren is het moeilijk om precies te weten, wie er bij mij in de klas zat.

  de Riemsloot, 1961

  ?