anneke slui

Kent 34 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van anneke slui en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  anneke slui heeft 1 klassenfoto's en kent 34 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb 2 1/2 jr op Den Bommel gewoont,bij mijn oom Rien Melaard en tante Dientje, nichtje Liesbeth en neefje Rene Omdat mijn ouders vaarden op de binnenvaart.

  Ik heb 2 1/2 jr op Den Bommel gewoont,bij mijn oom Rien Melaard en tante Dientje, nichtje Liesbeth en neefje Rene Omdat mijn ouders vaarden op de binnenvaart. Ik moest naar school met 6 jaar net als iedereen, dus mocht ik bij hun wonen.Ik vond het geweldig om naar school te gaan en vriendtjes en vriendinnetjes te hebben. Ik weet dat ik in de klas zat bij oa:Wim Bakelaar, Agatha Kievit,Anja v.d. Welle, Ina Verbaas,Hans Korteweg, Anja Hobbel,Wilma?, Anneke en Dia Peeman waren buurmeisjes en Andre en Monieq.

  Het Kompas, 1966

  MIjn vriendinnetjes in die tijd waren wisselend.

  MIjn vriendinnetjes in die tijd waren wisselend. Ik heb oa:gespeeld met Anja de Jong, Marjan v. Neuren, Janneke v. Rossum,Maja v.d.Valk, Ria Hotting, Elly Ghijsels, Beppie Visser,Lies v. Mourik, Joke Huizer, Yvonne Siebel. Sommige zaten een klas hoger of lager. De meesters waarbij ik gezeten heb, waren in de 3e/4e klas meester v.d. Kamp In de 5e/6e klas bij Meester Tanis. Handwerken kregen we van mevr. Smit uit Melissant.

  de Molenvliet, 1969

  IK ging met veel verschillende meiden om,wel het meeste met Jose Slui en met Maya van der Valk fietste ik altijd naar school.

  IK ging met veel verschillende meiden om,wel het meeste met Jose Slui en met Maya van der Valk fietste ik altijd naar school. Favoriete lerares was voor mij mevrouw Leeuwis, daar hadden we K en O van en Handenarbeid. Ik heb ook veel in commissies of hoe je het ook mag noemen gezeten om dingen te organiseren. Ik heb een geweldige schooltijd gehad.

  Huishoud School, 1972

  ?