anneke sijses

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van anneke sijses en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  anneke sijses heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb hier aardrijkskunde en geschiedenis gedaan en doordat ze groepen hadden gemaakt volgens het alfabet vooral mensen leren kennen uit het laatste gedeelte daarvan.

  Ik heb hier aardrijkskunde en geschiedenis gedaan en doordat ze groepen hadden gemaakt volgens het alfabet vooral mensen leren kennen uit het laatste gedeelte daarvan. Onder andere mijn huidige man Leon Receveur, verder nog Paul Snethlage en Marja Oosterwijk. Leraar ben ik niet geworden. Met de toenmalige werkloosheid in het onderwijs niet zo verbazingwekkend. Op de opleiding heb ik wel plezier gehad,m aar ik vond de kwaliteit niet geweldig. vooral op praktisch gebied liet die wel te wensen over.

  Nieuwe Lerarenopleiding, 1975

  Ik zat er twee jaar en vond het een geweldige school.

  Ik zat er twee jaar en vond het een geweldige school. Vooral goede herrinneringen heb ik aan Toon Gordijn, leraar nederlans en meneer Epping(k?), die wanhopig probeerde mij wiskunde te leren.

  Twickel, 1973

  Meneer Dol heeft mij het engels bijgebracht.

  Meneer Dol heeft mij het engels bijgebracht. Ik bleek het toch te kunnen! En ik haalde er een tien op mijn rapport voor geschiedenis.

  Gunning MAVO, 1969

  ?