anneke schoonbeek

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van anneke schoonbeek en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  anneke schoonbeek heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb vrijwel geen herinneringen aan deze kleuterschool.

  Ik heb vrijwel geen herinneringen aan deze kleuterschool

  Plantsoenschooltje, 1951

  Ik kwam op deze school toen mijn moeder hertrouwde, was voor mij nogal een overgang.

  Ik kwam op deze school toen mijn moeder hertrouwde, was voor mij nogal een overgang. Er werd voornamelijk dialect gesproken en dat kende ik niet, werd er dan ook regelmatig mee gepest maar gelukkig kreeg ik er toch wel vriendinnetjes. Ik herinner me de schoolreisjes nog en vooral meester Slim, hij kon prachtig voorlezen. Mijn herinneringen zijn in elk geval niet negatief.

  bovenwegschool, 1956

  Ik kan me de directeur nog goed herinneren, Veenstra.

  Ik kan me de directeur nog goed herinneren, Veenstra. Een in mijn herinnering hele strenge onsympathieke man. Verder Looiinga, Kamstra, Ploeger, Heit, deze laatste was de algebra leraar geloof ik en hij tekende erg goed. De rest ben ik vergeten. Dan de gymleraar, Wieringa geloof ik, heb ik niet zulke fijne herinneringen aan. We moesten ook nog op zaterdagmorgen naar school en we hadden eens per jaar een schoolfeest. Ik heb nog eens het vrouwtje van Stavoren gespeeld en een heel bedrijf vergeten!! Ook met een groepje meisjes gezongen op zo'n feest. Tijdens een vrij lesuur gingen we Veendam in, de Kerkstraat en kochten we gebakjes.

  Openbare school voor U.L.O...., 1959

  ?