Bekijk het volledige profiel van Anneke Roovers en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 1

Anneke Roovers heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Met heel veel plezier gewerkt ...

Met heel veel plezier gewerkt als mentrix, naar het strand, barbeque, schaatsen en met nieuwe groepjes de wallen ontdekken. Koffie drinken en kletsen, mee naar de dokter of andere instanties, van alles.De woonkamer afsluiten omdat het een gigantische troep was. Oudejaarsdag oliebollen bakken dat hoefde niet meer de gemeenschappelijke ruimte bleek afgebrand. Leuke periode in de O.R. gehad veel meegemaakt o.a. dat alle afdelingshoofden dreigden met ontslag.Kerst bij me thuis. Een dag naar Texel laatste boot!

2007, Anneke Roovers

Hard werken en leren. De nacht...

Hard werken en leren. De nachten waren erg kort dus na het feesten direkt de klas in. De opleiding niet afgemaakt i.v.m. zwangerschap achteraf geen spijt. Daarna M.B.O. S.D. gaan doen. Ik heb nog foto's van klasgenoten die bij ons trouwen aanwezig waren. Ga op zolder maar eens zoeken.

2007, Anneke Roovers

Leuke periode, werkte toen bij...

Leuke periode, werkte toen bij een woningbouwvereniging en ging met veel plezier naar school. We zijn nog een weekend naar Drente geweest (werken aan scriptie) dat werd veel kletsen, drinken, roken en veel lachen.Ik weet weinig namen, Harry, Annemieke, Els en Winanda die toen in die periode overleden is.

2007, Anneke Roovers
?