Ontdek PLUS

anneke Rietmeijer

Kent 1 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van anneke Rietmeijer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  anneke Rietmeijer heeft 28 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Weet weinig tot niets meer van de Rafaelschool.

  Weet weinig tot niets meer van de Rafaelschool. In de 6e klas zat ik, geloof ik, bij juffrouw van Roermond. Heel vaak ben ik ook op het matje moeten komen bij de directeur, hr. Haug (?)was altijd wel bezig met ondeugende dingen of lol trappen op het verkeerde moment haha. De gymnastiekleraar was een viezerik. Stond altijd te gluren als de meisjes zich omkleedden tot ik niet meer naar gym durfde. Heb het later aan mijn moeder verteld waarom. Voordat we de school in moesten ging de bel en dan moesten we keurig in de rij gaan staan. vreselijk. Stond je niet reht of wat dan ook, kreeg je het te horen en ging je rij nog niet naar binnen.

  Sint Rafaëlschool, 1963

  was bevriend met Marja Rienks.

  was bevriend met Marja Rienks. Zij was iets ouder dan ik want ze was een of twee keer blijven zitten. Hr. Berendsen van Wiskunde was mijn favoriet en de Hr. Bank van Muziek. Juffrouw Consen (Scheikunde/Natuurkunde) was een schat, maar uitleggen kon ze niet. Veel te moeilijk. Bij het schoolgebouw lag een kerkje. Van die pastoor kregen we hele droge saaie cathechisme. Ben diverse keren op het matje moeten komen vanwege baldadigheid in de klas. Uiteindelijk zat ik wekelijks bij het Hoofd van de school. Ze hadden de hoop op gegeven dat ik ooit zou slagen maar uiteindelijk ben ik zonder doubleren in 1x geslaagd haha.

  Maris Stella M.A.V.O., 1969