Ontdek PLUS

Anneke Nijholt

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anneke Nijholt en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anneke Nijholt heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mijn leukste herinnering, als de school uit ging kon ik fijn aan de overkant bij mijn opoe langs hopend op een tractatie zoals een zeeuwse babbelaar.

  Mijn leukste herinnering, als de school uit ging kon ik fijn aan de overkant bij mijn opoe langs hopend op een tractatie zoals een zeeuwse babbelaar. Leuk op school was dat ik er een grote broer op had zitten, Jan, die is ook op deze site terug te vinden. Werd ik gepest dan sprong hij wel in de bres. De meest vervelende leraar, meester Overweg wat heeft die man mij het leven zuur gemaakt zeg. Mijn vriendinnen waren Marie Kesteloo en Ella Hendrikse ik ben benieuwd of die deze site ook kunnen vinden.

  Christelijke Lagere School, 1960

  Wat een opleiding was dat zeg.

  Wat een opleiding was dat zeg. Veel gelachen vooral met de opdrachten die je uit moest voeren. De docent Nederlands had schoenen nou het leken wel zeilboten. 1 van de docenten ik weet niet meer voor welk vak maar het had vast met hygiene te maken vond mijn rood gelakte nagels maar niets en vroeg of ik die altijd had. Waarop ik antwoordde: Neen hoor alleen als ik uitga dus u weet wat of ik dan gisteren heb gedaan". Tja wat wil je lesdag op donderdag en woensdag is stierenavond in Brielle dus een leuke uitgaansavond.

  Uyterdijk, 1978

  Wat had ik een pest hekel aan juffrouw Maas die ons naailes gaf.

  Wat had ik een pest hekel aan juffrouw Maas die ons naailes gaf. Onzin hoor uit hempjes broekjes maken. Al die vervelende knoopsgaten etc.. En natuurlijk het vreselijke oefenen met papieren patronen op een trapnaaimachine. Trouwens ik was helemaal al niet dol op die hele opleiding maar had geen zin in b.v. de MULO voorzag teveel huiswerk. Tekenen dat was een leuk vak en daar kon ik 'mijn ei" in kwijt. Koken in zo'n grote zaal was aan mij ook niet besteed. De school was toen nog verspreidt over 3 lokaties dat vond ik het meest leuk aan de school.

  christelijke nijverheidssch..., 1969