Anneke Moen

Kent 3 personen

Gescheiden , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anneke Moen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 13

  Anneke Moen heeft 13 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 12

  5e en 6e klas Flevoschool

  In april 1959 verhuisden wij van Baarn naar Huizen, waar ik toen in de 5e klas op de Flevoschool aan de Driftweg (aan de rand van de heide) kwam, bij meneer Reesink. Met dezelfde kinderen uit die klas heb ik ook de 6e klas gedaan bij meneer Achterberg (hoofd v/d school). In die 2 jaar zaten ook Thijs van Leer, Walter Crommelin en Jennifer Griffith (BNers) bij mij in de klas. In dat voorjaar gingen we op schoolreis met de 5e en de 6e klas 1 week naar Vlieland (in vakantiehuis "De Vliehorst).

  2017, Anneke Moen

  4e en 5e klas NBS

  In september 1957 kwam ik vanuit Indonesie op de Nieuw Baarnse School in de 4e klas bij meneer van Ekris. Met dezelfde kinderen uit die klas kwam ik daarna in de 5e klas bij juffrouw Timmermans. Zij woonde in Bilthoven en kwam altijd in haar Fiatje 600 naar school.

  2017, Anneke Moen

  Ik heb in de 2e en 3e klas op deze school gezeten.

  Ik heb in de 2e en 3e klas op deze school gezeten. Mijn juffrouw in de 2e klas heette juffrouw Hengeveld en de juf in de 3e klas heette juffrouw Caljé. Meneer Kuiken van de 5e klas herinner ik me ook, want een buurmeisje, Nettie Thijs (of haar broer) zat bij hem in de klas. Namen, die ik me nog herinner: Eldert Schneider; Jacobien Popma; José Herfst; Josien Gasille; Annemarie Kuper (haar oudere broer Richard zat een paar klassen hoger).

  2011, Anneke Moen
  ?