Ontdek PLUS

Anneke MChuter

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anneke MChuter en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anneke MChuter heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik vond het erg leuk op deze school.

  Ik vond het erg leuk op deze school. Juf van de Akker was altijd heel lief en reed in een rode eend. Ik kan me nog de naam van een meisje herinneren waar ik altijd mee speelde, Claudia. Ze woonde in de Torenstraat in Hilversum.

  Het Noordse Bosje, 1972

  Ik heb niet veel leuke herinneringen aan deze tijd.

  Ik heb niet veel leuke herinneringen aan deze tijd. Ik had een klas overgeslagen, was ook nog een keer van klas veranderd een jaar later en werd medogenloos getreiterd, waarschijnlijk omdat ik een bril droeg en nooit wat terug deed. Er werd regelmatig op me gewacht na school en dan kreeg ik gemene stompen op mijn armen. En ik weet ook nog precies hoe de treiteraars heten, hopelijk zijn ze toch nog opgegroeid tot redelijke volwassenen. Kinderen kunnen erg wreed zijn tegen elkaar. Aan de docenten heb ik wel fijne herinneringen, vooral juffrouw Smit en meneer de Boer, dat waren echt schatten. Juffrouw Smit kon zulke interessante verhalen over de oorlog vertellen, ze was namelijk koerierster voor het verzet. Ik kan me nog herinneren dat meneer de Boer in het ziekenhuis lag en mijn opa lag toevallig in die tijd in hetzelfde ziekenhuis. Toen ik op een keer mijn opa bezocht ging ik ook meteen bij meneer de Boer langs, met een hele grote sinaasappel. Gek wat je je kunt herinneren.

  Johannes Calvijnschool, 1973

  Ik ging vooral om met een groepje vriendinnen, onder andere Eline, Bastienne, Bertine, Stefanie, Colinda, Martine, Annemarie, Paulien, Greetje, Stefanie en Selma en ook met wat jongens, Andre en Ko.

  Ik ging vooral om met een groepje vriendinnen, onder andere Eline, Bastienne, Bertine, Stefanie, Colinda, Martine, Annemarie, Paulien, Greetje, Stefanie en Selma en ook met wat jongens, Andre en Ko. Het was altijd gezellig in de pauzes met elkaar. Na de tweede klas kon ik ook altijd goed met alle leraren opschieten (ik was een beetje stout in de tweede) en mijn favoriete leraren waren mijnheer Haak en Huibert Knol. Gek genoeg was ik niet zo goed in wiskunde en voor biologie, wat mijn lievelingsvak was, had ik slechts een vijf voor mijn eindexamen! Ik heb voornamelijk goede herinneringen aan mijn tijd op het Comenius, alleen mijn eerste jaar was niet leuk, ik werd gepest. Daarna was het over. Het Comenius leverde me ook mijn eerste man op, met wie ik twee zonen heb.

  Comenius College, 1979