Ontdek PLUS

Anneke Kwakkel

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anneke Kwakkel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anneke Kwakkel heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  anneke min ik heb veel plezier gehad op die school heb er ook geleerd zelf mijn kleding te maken.

  anneke min ik heb veel plezier gehad op die school heb er ook geleerd zelf mijn kleding te maken. de nonnentjes hadden denk ik een zwak voor mij omdat ik door ziekte niet kon doen wat ik wilde.

  Heilig Hartschool, 1963

  anneke min meisje met een grote strik in het haar naast jonge van vlottes staande vooraan en daarnaast dea boon mijn tweelingbroer gerrit min staat er niet op omdat die toen een autoongeluk had.

  anneke min meisje met een grote strik in het haar naast jonge van vlottes staande vooraan en daarnaast dea boon mijn tweelingbroer gerrit min staat er niet op omdat die toen een autoongeluk had. mijn broer peter min staat er wel op vierde van links op knieen naast drie meiden. ik zat toen bij juffrouw boot maar mocht die dag bij mijn broer peter bij juf mijts die op de wandelweg woonde. ik weet van jouw dat je vader dacht ik kapper was.waar de school stond is nu een bejaardenhuis waar ik later weer kwam voor mijn moeder die er gewoond heeft. ik ben nu getrouwd en woon in oostgraftdijk wij hebben 2 dochters en 1 zoon die inmiddels ook alweer de deur uit zijn.groeten van anneke kwakkel-min.

  frobelschool, 1954

  hallo ik anneke Min sta niet op deze foto maar onze zus agatha Min wel .

  hallo ik anneke Min sta niet op deze foto maar onze zus agatha Min wel . er staat dat truus min op de fota staat. maar het is ds agatha en die zat bij jou op dat moment in de klas. de verwarring is niet zo erg want truus wasde tweelingzus van agatha die op 48 jarige leeftijd is overleden.wij hebbenonetwijfld ook bij elkaar een keer inde klas gezeten want wij scheelde net zo veel in leeftijd . en gerrit min . wij zijn ook een tweeling en zaten ook bij jou op school.meester van der idsert was onze meester toen en juffrouw draaisma meester jorna. juf van de laan in de eerste klas.de klassen waren erg groot in die tijd maar sommige zoals nu weet ik nog wel .misschien hoor ik er nog wat van ik wacht af. en zal zelf ook nog wel een foto van mijzelf inzetten groetjes anneke Kwakkel-min.

  St. Jozefschool, 1956