Anneke Kuit

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anneke Kuit en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Anneke Kuit heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Leuke herinneringen aan leuke vriendinnen, Thea Dijkman( nu Nicole).

  Leuke herinneringen aan leuke vriendinnen, Thea Dijkman( nu Nicole). Op retraite geweest in Arnhem, waar wij naar toe fietsten. De nonnen kenden mijn voornaam niet en als ze mij aanspraken met "De Wit !!!" was ik heel verdrietig. De zanglessen van mijnheer Jansen vond ik geweldig, boven op de zolder; Liedjes in het Engels en dan ook nog 1 - 2 - of 3-stemmig. Gymles vond ik een ramp, juffrouw ?? van het VitusCollege.... Leuke herinneringen aan Bodewes, Pater Lamers ( ik kreeg twee vette 8-en op mijn Godsdiensteindexamen) We liepen rondjes op het schoolplein tijdens de pauze, heel volwassen.. Mijn vader overleed in de vakantie van schooljaar 59/60.

  2004, Anneke Kuit

  Walnoten pikken uit de tuin van de koster.

  Walnoten pikken uit de tuin van de koster... veel zangspelletjes op het schoolplein... een enge zwarte piet met rammelende kettingen die over je heen sprong in de gymzaal... op de gang moeten staan omdat ik nagels beet en ik moest mijn afgekloven nageltjes bewaren in een luciferdoosje.. dat moest van sinterklaas... ik heb heeeel veel gebreid aan een rose jurkje voor een arm land in Afrika.. ik mocht dat breiwerk ook mee naar huis nemen... maar mijn handwerk werd altijd zo vies van mijn zweethanden en dat kreeg ik altijd te horen van non Wilfranna!! Nu nog iets leuks..... ff nadenken.... o ja, als je jarig was kreeg je de hele dag een hele grote strik op je jurkje gespeld en oo wee.... als je de strik niet afdeed.... nog iets leuks.... poe poe eik weet nu niets te bedenken.. streng... katholiek... veel naar de Koepelkerk ernaast, maar wel altijd leuke wandeltochtjes met vriendin Netje Bos van de Albrechtlaan door de Eslaan... Nou er is nog veel meer..... maar nu ff niet meer.. ik zit vol!!!

  2004, Anneke Kuit
  ?