Ontdek PLUS

Anneke Kölker

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anneke Kölker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anneke Kölker heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik weet weinig van die periode, wij hadden een cafe tegenover de fietsewinkel van Ori, mijn vader was Koos de Jong die altijd schreeuwde lorre oude rommel, ik was graag bij de fam.

  Ik weet weinig van die periode, wij hadden een cafe tegenover de fietsewinkel van Ori, mijn vader was Koos de Jong die altijd schreeuwde lorre oude rommel, ik was graag bij de fam. Hut vlak bij het snoepwinkeltje die vrouw was dik. dan liep ik langs een poort waar je olie kon kopen, zo naar de kleuterschool die zat naast een drogist verderop had je TipTop, wij zijn daarna verhuisd naar de Margreta van Hennebergweg, mijn vriendinnen waren tia of ria schuil,zij woonde in een wit huis naast de bank en had geloof ik rossig haar en Tinneke of? Schaap, we versierde onze step voor de bloemen corso, ik heb ook op de lagere school gezeten bij juff. Mus het hooft was meester Schuil, op woensdag gingen wij voor 5 cent T.V. kijken in de Tramstraat naar dappere DoDo enz. ik ben toen ik ongeveer in 1957- 1958 met m'n moeder naar Den-Haag gegaan dus ik weet maar weinig van die periode, misschien dat jullie mij verder kunnen helpen of foto's hebben.

  Hervormde kleuterschool, 1953

  Juffrouw van Susteren voor het koken, ik liep altijd samen met Wil Fleur naar school.

  Juffrouw van Susteren voor het koken, ik liep altijd samen met Wil Fleur naar school

  Christelijke huishoudschool, 1960