anneke kok

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van anneke kok en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  anneke kok heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

  Woonde eerst op paviljoen J, d...

  Woonde eerst op paviljoen J, dan Paviljoen P en door naar Scharweyde en Ovaal en Corridor. Ik zat in de klas bij Thijs Sloos (dit is mijn vriend waar ik mee samen woon), Hennie en Asse Wesselink, Karin Kwakkel, Richard Stuwe, Ed de Jager en Broekasim Handouwie. Ik denk nog veel terug aan deze periode.

  2005, anneke kok

  Ik heb hier de administratieve...

  Ik heb hier de administratieve opleiding gedaan. Ben nu zelf directiesecretaresse bij een basisschool in alphen aan den rijn, waar ik ook woon. Woon nu al 6 jaar gelukkig samen met thijs van de meubelstofferingsopleiding en heb twee lieve hondjes.

  2003, anneke kok

  Als ik het zo goed uitreken he...

  Als ik het zo goed uitreken heb ik in dit jaar op deze school gezeten. Ik heb hier SPW gedaan. 1 jaar en toen ben ik door omstandigheden gestopt. Was wel een leuk en leerzaam jaar. Zat in de klas bij Lida, Kim, Nienke (Was een leuke avond in utrecht) Rebecca Joyce en nog veel meer mensen. Leerkrachten kan ik mij niet meer zo herinneren.

  2003, anneke kok
  ?