anneke kapteijn

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van anneke kapteijn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  anneke kapteijn heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb op deze school gezeten bij meneer Ruigrok meneer Kristelijn en meneer Iemhof van de vierde tot de zesde klas Klasgenoten waren oa: Bert van Eck,Henk Schenkhof,Rut Blijderveen,Kees Briene,Dikkie Briene,Ellie peterman,Mieke van dam enz.

  Ik heb op deze school gezeten bij meneer Ruigrok meneer Kristelijn en meneer Iemhof van de vierde tot de zesde klas Klasgenoten waren oa: Bert van Eck,Henk Schenkhof,Rut Blijderveen,Kees Briene,Dikkie Briene,Ellie peterman,Mieke van dam enz.Ellie Peterman was mijn beste vriendin.

  Burgemeester Hoftijzerschool, 1969

  ik zat in de klas bij juffrouw mijs en bij meneer goedings .

  ik zat in de klas bij juffrouw mijs en bij meneer goedings .Ik woonde in de medensteinse straat. Mijn grote vriend was Roetje gaasbeek. Herman de hatert was de clown van de klas.Het was een fijne school. Jammer genoeg zijn we in 1969 verhuisd naar Ingen. Ik hoop dat er leerlingen zijn die reageren want ik weet een aantal namen niet meer.

  Prins Willem Alexanderschoo..., 1966

  ?