Bekijk het volledige profiel van anneke kalsbeek en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

anneke kalsbeek heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Alleen de zesde klas hier meeg...

Alleen de zesde klas hier meegemaakt (speciale klas om naar het Bogermancollege te gaan). Meester de Groot, schrijven naar de bemanning van de "Arca". Voor het eerst ongesteld geworden. 4? meisjes en de rest jongens. Jancko Kuiper, die later jong is overleden. Elfstedentocht: wie z'n rekenen afhad mocht bij mevr. de Groot t.v. kijken. Dia's van de reizen van de familie de Groot met dochter Mineke? Op de klompenbakken in de gang. De eerste dag m'n huiswerk niet gemaakt, omdat ik nog niet wist wat dat was. Is later wel goed gekomen met mij.

2006, anneke kalsbeek

Juf v.d Meulen, Miedema, Meest...

Juf v.d Meulen, Miedema, Meester Strikwerda (pietje Bell), Wittermans, Postma.

2006, anneke kalsbeek

5 goede jaren daar gehad: er w...

5 goede jaren daar gehad: er was structuur, lol, afwisseling van lessen en leraren. Suikerlatten van de bakker voor een kwartje (als je geld had), schotsje springen op het slootje bij de school en de hele dag verder met kletsnatte voeten zitten, UD-feesten, liefdes, goed en minder goed les krijgen, goed en minder goed opletten dus, nog op zaterdagmorgen naar school! Mijn echtgenoot eraan overgehouden: al bijna 35 jaar... Goed he?

2006, anneke kalsbeek
?