Anneke Hillebrand

Kent 0 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anneke Hillebrand en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 7

  Anneke Hillebrand heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Les gehad van meester Bijsterv...

  Les gehad van meester Bijsterveld in de 5 e klas en meester Vreeland in de 6 e klas.Franse les van hoofdmeester De Tombe.Jan van Rooij kwam toen van de Kohnstammschool voor Franse les.Later hebben we ook samen op de OSG gezeten.Dankzij SCHOOLBANK hebben we sinds eind 2003 contact met elkaar en zien elkaar geregeld. Andere klasgenoten waren: Tineke Huissoon en Ineke Kamphuis.

  2003, Anneke Hillebrand

  Leuke vriendin op school was L...

  Leuke vriendin op school was Lenie Gerber.Verder herinner ik me nog Joke Mastenbroek . Hoofdmeester Kruidenier vond ik heel aardig. Verder juffrouw Minne.

  2003, Anneke Hillebrand

  Ik was een nogal stil meisje.H...

  Ik was een nogal stil meisje.Heb les gehad van de geschiedenisleraar Vonhoff en de heer Beumkes voor Engels.Nederlands van heer Dijkhuis. Heb een leuke tijd gehad . Vooral de klassenavonden waren een succes en onze eigen georganiseerde feestjes. Klasgenoten zoals Tineke Huissoon, Ans Hornberg, Renee van Katwijk,Margreet en Berta Roos.Ria Kloek,Harry Bruno.Harm Piek.Johan Zwart.Wim Kragten.Marien Schrijver,Kees Nevenzel etc

  2003, Anneke Hillebrand
  ?