Anneke Heutinck

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anneke Heutinck en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Anneke Heutinck heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Aan het Erasmus niets dan goede herinneringen! Wat een gezellige school was dit altijd, leuke leraren (de meeste dan.

  Aan het Erasmus niets dan goede herinneringen! Wat een gezellige school was dit altijd, leuke leraren (de meeste dan...), veel vrienden gekregen en veel beleefd. Vooral de reis naar Rome weet ik nog goed, maar ook de lessen Tekenen van meneer Wildeboer zijn me bijgebleven, een tijd lang Latijn van meneer Oud, de schoolfeesten, de praktica bij Scheikunde, de sfeer op school in dat (toen in elk geval) mooie gebouw, enz enz enz. Een supertijd was het!

  2003, Anneke Heutinck

  Wat een school was het he! Dat iedereen zich hier zo voor inschrijft, zegt al genoeg natuurlijk.

  Wat een school was het he! Dat iedereen zich hier zo voor inschrijft, zegt al genoeg natuurlijk. Ik heb zoooo veel herinneringen aan de Cals, de weeksluitingen, het kerstdiner (Waar ik eens met een blauw oog zat...Marjolein, bedankt!;-)), het eindelijk op de fiets naar de bovenbouw mogen, de verjaardagsfeestjes van iedereen en het "pruppetjes kijken". Vraag me niet waar dit vandaan komt, maar wederom Marjolein weet wat ik bedoel! Er zijn nog steeds plannen voor een reunie...Groep 8 van 1992 laat wat van je horen!!!!

  2003, Anneke Heutinck
  ?