Anneke Heuckeroth

Kent 1 personen

SINGLE
Woont in Lelystad

  Bekijk het volledige profiel van Anneke Heuckeroth en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Anneke Heuckeroth heeft 3 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Net als bijna al mijn broers en zussen heb ik op dit kleuter schooltje gezeten.

  Net als bijna al mijn broers en zussen heb ik op dit kleuter schooltje gezeten. Juffrouw Groen, heel bekend bij iedereen duidelijk. Het overlijden toen van juffrouw Cramer,heeft voor zover ik weet veel indruk gemaakt. Het leukste was voor ons meisjes natuurlijk, het in de poppenhoek spelen. de schoolmelk kregen we in heel kleine glazen flesjes, later uit driehoekige kartonnen verpakkingen, want dan waren de kratjes niet zo zwaar. Heb ergens nog een oude foto van de carnaval, waar ik met een zusje op sta. (dat jaar zaten we toevallig bij elkaar in de klas). Ik kan me nog een naam herinneren van een jongetje dat toen bij me in de klas zat: Lloyd Deden, voldens mij had hij ook nog een zus die Odylia heette. Verder is het allemaal wat vervaagd, want bijna 34 jaar geleden is toch wel erg lang.

  St. Frans kleuterschool, 1961

  de 1e klas begonnen bij mevr.

  de 1e klas begonnen bij mevr. Mans.. de 2e weet ik niet meer, de 3e een echte rotzak van een vent, de 4e mevr. Plant-Morsink (1e x) de 4e (2e x) dhr. Tolhuis....De enige lèuke herinnering die ik heb is: de 5e en 6e klas van dhr. Sjaksie waren de ellenlange verhalen die hij ons ver- telde bv over de drie bamboe´s... Voor de rest...........

  St Lukas school, 1963

  het enige wat ik me herinner is dat we best wel lol hadden, vooral in de examenklas van 1973.

  het enige wat ik me herinner is dat we best wel lol hadden, vooral in de examenklas van 1973.....een beetje meestertje en juffie pesten was wel aardig. Ik vergeet nooit dat ik erg moest lachen om Zr. Reinilda, die gewapend met het engelse woorden- boek de klas binnen kwam lopen. zo had je ook nog (in onze beginjaren althans nog wel) zr. Henriette met haar koffie keuekentje.later werd dat zr. celine. Er waren nog al wat nonnetjes toen. Verder kan ik mij dhr. Nijland herinneren, mw Bergkamp,br.Justus (wat had hij het moeilijk af en toe, als wij vroegen bestaat God dan echt),mw.Borger van naaldvakken, de secretaresse heette mw. Roelfs als ik mij goed herinner. En dan natuurlijk onze (destijds zwangere) klassejuffrouw Mw Geers (de Vries?????). niet te vergeten een aantal klasgenoten van toen...Paulien,Dorry,Joke,Sylvia,Margreet,Carolien, Ans(2x),Riek,Olga, Henny, Kikki, Thea,Trees, Elma en de rest die ik vergeten ben..Het is allemaal al zo lang geleden,maar soms vraag je je af hoe zou het ze allemaal vergaan zijn.

  Marie Bonnike, 1970

  ?