Bekijk het volledige profiel van Anneke Hekhuis en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 2

Anneke Hekhuis heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Ik zat bij juf Els in de klas,...

Ik zat bij juf Els in de klas, juf vd Horst was de hoofdleidster, mochten we in groepjes in het speellokaal op een klein fornuisje op waxinelichtjes(?)kleine pannekoekjes bakken. Jaren later heb ik zelf als kwekeling van opl.school voor kleuterleidsters op deze school stage gelopen.

2011, Anneke Hekhuis

In mijn herinnering was het ee...

In mijn herinnering was het een fijne school.Juf Kroese was favoriet, vrolijk, lieve juf met prachtige zomerjurken. hoofdmeester vd Berg was mijn favoriet, het was heel fijn om bij hem in de klas te zitten. Ik zat in klas bij Joke Jagersma, Arie Dyufhuizen, Wildrik Smit, Riny woudenberg, Marijke Reis, Tineke Hendriks

2011, Anneke Hekhuis

Ik ben de schooltijd in het ge...

Ik ben de schooltijd in het gebouw in de Parkstraat begonnen, later zijn we verhuisd naar een nieuwe school op Molebeke. Er was weinig verloop van leraren, aan Nel Benschop, meneer de Klerk (goofy)en mener v. Barneveld heb ik wel goede herinneringen, de andere leraren vooral niet, ik vond het niet fijn op school, behalve dat ik er leuke vriendinnen had, zoals Femmie v.Efferink, Riny Schut en Hermy van Leeuwen, zij maakten het schoolleven enigszins dragelijk. We hadden nuttig handwerken van Antje Pukkel,als je straf kreeg en dat kreeg ik nog al eens voor kletsen, moest je een heleboel knoopsgaten maken.... die techniek dus beheers ik dus goed.

2011, Anneke Hekhuis
?