Ontdek PLUS

Anneke Hagenouw

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anneke Hagenouw en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anneke Hagenouw heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kan me herinneren dat we buiten speelden, een waterbak hadden in de klas.

  Ik kan me herinneren dat we buiten speelden, een waterbak hadden in de klas. Met St. Nicolaas werd me gevraagd wat we van de goedheilig man wilden op 5 December en ik wilde een beer een hele grote beer. Ik noemde niet dat ik een hele grote beer wilde want de Sint wist dat wel, die wist alles... (dacht ik!) nauw....mooi niet, ik kreeg een klein beertje en was erg teleurgesteld in de Sint de man die alles wist was aardig van zijn voetstuk gevallen. Heb lang lopen denken waardoor het kwam dat hij het niet wist Namen van leerlingen weet ik niet meer wel kom ik veel namen tegen op de site die ik me herinner maar dan van andere scholen.De zusjes sagel bijvoorbeeld daar heb ik mee op de Europaschool gezeten

  Kleuterschool de Zonnebloem, 1960

  Ik woonde intern toen ik de opleiding tot leerling verpleegkundige B deed (was ook verplicht trouwens) 1975 B begonnen in September 1975.

  Ik woonde intern toen ik de opleiding tot leerling verpleegkundige B deed (was ook verplicht trouwens) 1975 B begonnen in September 1975. Foppe Klooster, Hennie Broekroelofs, Koert van Eerten, Bert Buisman, Bert Bareld, Dirk-Jan, Jan-Kees Dolman, Hetty, Minze (de vries?) Jureen, Tinus, Rob, Anna Martje, Gerrit en anderen maar daar weet ik de naam niet meer van. Ik was getrouwd met Bert Buisman en 10 jaar later gescheiden, 1 zoon Martijn. Heb nog contact met Foppe en Hennie (gehuwd) en af en toe met Bert Barelds en mijn ex. Het is me niet gelukt om de opleiding af te ronden.Heb nog wel veel affinitijd met de psychiatrie.

  inservice opleiding b-verpl..., 1975

  Opleiding tot gespecialiseerd verzorgende aan het Threant college voor MBO.

  Opleiding tot gespecialiseerd verzorgende aan het Threant college voor MBO. Met Nelleke Cleveringa en Geja broeders iedere donderdag vanuit Groningen naar Meppel. Leuke tijd gehad en veel geleerd. Ben nog steeds werkzaam als GVer bij de Thuiszorg in de stad. Corien, Dick, Ton. Met 25 vrouwen begonnen en met 22 geeindigd (heb daarover nog een gedicht voorgelezen tijdens de diploma uitrijking, mooie score dacht ik zo. Werkweek...altijd spannend met Ton Heus. Kwam er nog regelmatig omdat meerder collega's de opleiding moesten volgen. Groningen maakte er altijd een bende van d.m.v het strooien van iets te kleine confetti. hi, hi.

  allardsoog, 1991