Anneke Groeneveld

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anneke Groeneveld en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anneke Groeneveld heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  niet zoveel ik weet nog juf leierwit en natuurlijk marcus ik heb nog wel foto,s ik zag nog een naam die ik mij wel herinnerde mary overdam een klas genootje en trudy van loon.

  niet zoveel ik weet nog juf leierwit en natuurlijk marcus ik heb nog wel foto,s ik zag nog een naam die ik mij wel herinnerde mary overdam een klas genootje en trudy van loon

  De Starrenburg basisschool, 1957

  Meneer klootwijk van vavo in 1986 woonde ik boven hem in alexanderpolder.

  Meneer klootwijk van vavo in 1986 woonde ik boven hem in alexanderpolder. Vroeger zei hij altijd: "van jou komt niets terecht." ik stond met hem in de lift en zei u bent toch men klootwijk van de industrie school, ik heb in de klas gezeten. Bla bla en toen zei hij: "En wat is er van je geworden?" Hij was al op hoge leeftijd. Ik zei: "ik heb een eigen bedrijf, dus het is toch nog mee gevallen."Sind die tijd als mijn dochter, toen een jaar of 17, in de lift stond met meneer klootwijk en zijn vrouw, zei hij steeds: "Kijk zij heeft bij mij in de klas gezeten!" En dan zei mijn dochter weer: "Neeeeee, dat was mijn moeder."

  de schakel, 1964

  ?