anneke gezel

Kent 0 personen

DIVORCED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van anneke gezel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  anneke gezel heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het was een heel strenge en ouderwetse school.

  Het was een heel strenge en ouderwetse school. heb aan de school niet veel herinneringen maar wel aan de kinderen uit mijn klas veel lol met elkaar gehad bijv met anneke fillekers, nel zijlstra, mieke van deventer, carla hardy, frieda nakken

  Chr Basisschool De Klimop (..., 1961

  Ik zat 4 jaar op deze school op de HAVO.

  Ik zat 4 jaar op deze school op de HAVO. Ik heb er veel plezier gehad. Vooral met Anita Verheij, Adrie Olij, Hennie van der Klis, Mona Wattimena. En nog vele anderen. Later werd ik bevriend met Theo Eijfferts, die zou ik graag nog eens terug zien. We zijn nog heel lang vrienden gebleven maar elkaar uit het oog verloren. Veel lol gemaakt maar geen diploma gehaald helaas. Nu doe ik mijn studie nog eens over. Ik heb drie volwassen kinderen en ik ben, na toelatingsexamen gedaan te hebben Sociaal Pedagogische Hulpverlening in deeltijd gaan studeren. Ik ben nu bijna derde jaars Ik werk er bij in de forensische psychiatrie.

  Reformatorisch College Blau..., 1968

  ?