Ontdek PLUS

Anneke Fontein

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

    Bekijk het volledige profiel van Anneke Fontein en al je andere schoolgenoten!

    In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

    Anneke Fontein heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

    Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

    Aanmelden

    Vooral in klas 5 en 6 was ik verliefd op Rob Knotseburg en Roberto Ravalico vond ik ook wel een stuk.

    Vooral in klas 5 en 6 was ik verliefd op Rob Knotseburg en Roberto Ravalico vond ik ook wel een stuk. Roberto en ik kregen samen met nog een paar leerlingen op woensdagochtend godsdienstles van de pastoor in Heijplaat en ik herinner me dat dat vaak een dolle boel was. Er was een tweeling, ben hun namen even kwijt die elkaar nogal vaak in de haren vlogen. Rozendaal vond ik een fijne hoofdmeester en Wigbolders had mij een 5!! gegeven voor gedrag omdat ik zoveel kletste. Ik heb een fijne schooltijd gehad. Volgens mij ging ik regelmatig met Greetje (??) om. Ben benieuwd of iemand nog herinneringen aan mij heeft. Anneke Bloemsaat

    OLS Het Zaathout, 1959

    De heer Madna, mijn wiskunde leraar was mijn favoriet: goodlooking, muzikaal (speelde piano) en een plezierige leraar om naar te luisteren terwijl ik het vak niet bijzonder vond.

    De heer Madna, mijn wiskunde leraar was mijn favoriet: goodlooking, muzikaal (speelde piano) en een plezierige leraar om naar te luisteren terwijl ik het vak niet bijzonder vond. De heer Matson was een echte Duitse leraar en ik vond hem ook streng. De uitjes met school en de klasse avonden vond ik erg gezellig. Aan de overkant van de school stond een friettent waar je heerlijke waterijsjes had. Mijn broer Kees Bloemsaat zat in een klas hoger dan ik en vond het maar niks om een jonger zusje op school te hebben. Zijn beste vriend op school was Frans Viola. Wie kent hem nog?

    blommesteijn ulo, 1967