anneke elewout

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van anneke elewout en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  anneke elewout heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Ik heb op deze school de opleiding kinderverzorging/jeugdverzorging gedaan.

  Ik heb op deze school de opleiding kinderverzorging/jeugdverzorging gedaan. Heb wel mijn diploma gehaald, maar nooit gewerkt met kinderen. helaas. Weet nog van dit oude gebouw dat als je met de fiets kwam je deze door de school heen moest rijden, om het op de "speelplaats"te stallen. Oh wee, als je probeerde te fietsen binnen.

  2008, anneke elewout

  Aan deze school heb ik de meeste herinneringen.

  Aan deze school heb ik de meeste herinneringen. Juffr, tjin a djie b.v. een hele lieve lerares. Juf Smitje en men. Booy, Men, de Lange voor frans en men. de Graaf voor duits en aardrijkunde. En dan niet te verhgeten mevr. Aarts voor boekhouden. Van mevr. Royackers kregen we tekenen. En dan men. Royackers, de directeur. Ook was deze school een meisjesschool. Dus jongens werden (toen nog) niet toegelaten. Ik rij nog regelmatig langs het gebouw, dan denk ik vaak aan mijn schooltijd hier.

  2008, anneke elewout

  Op deze school ben ik in de 5e klas begonnen bij mevr.

  Op deze school ben ik in de 5e klas begonnen bij mevr. de Leeuw. In de 6e klas hadden we zuster Auxiliatrix. Ook kregen we handwerken van een non. Haar naam weet ik niet meer.

  2008, anneke elewout
  ?