Anneke Dragt

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anneke Dragt en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Anneke Dragt heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Van 1972 tot 1974 zat ik op de HAVO, daarna de PA.

  Van 1972 tot 1974 zat ik op de HAVO, daarna de PA. Vooral op de PA heb ik een geweldige tijd gehad. Ik zat in B. We hebben elke 5 jaar een reunie. Ik heb echt prachtige herinneringen aan deze tijd. Na 1,5 jaar voor de klas ben ik met mijn man Leo Vissering een eigen zaak begonnen. Vervolgens bij het CAD en een WIW-organisatie gewerkt en nu beleidsmedewerker bij de gemeente Veendam, waar ik woon. We hebben 2 kinderen van 25 en 22, die inmiddels de deur uit zijn.

  2004, Anneke Dragt

  Herinneringen: winkelweken Nieuw Amsterdam (hebben kennelijk veel indruk gemaakt): Ina Kamst, Bea Mink (heb ik nog kontakt mee), Maggy Bos, Johanna Knorren.

  Herinneringen: winkelweken Nieuw Amsterdam (hebben kennelijk veel indruk gemaakt): Ina Kamst, Bea Mink (heb ik nog kontakt mee), Maggy Bos, Johanna Knorren. Verder Sienie van Lenning, Tiny Vorsteveld en Femmy Hebels (met de laatste ben ik nog steeds bevriend). Andere namen zijn Gerrit de Vries, Rika ?, Dineke?, Tina ?, In het laatste jaar Jaap van Beveren en Alidus Hidding, die van de Baander kwamen. Met hen had ik Frans, we zaten daar met iets van 8 leerlingen. De schoolreis naar Goslar in het derde(?) jaar herinner ik me nog goed. De ene dag macaroni met tomatensaus, de volgende tomatensoep van de restjes. Slagroom zonder suiker. Brrr. Dhr. Bult was mee, ik heb een foto van hem waarop hij slaapt in de bus op de terugreis. Vanaf Allee ben ik naar de HAVO top gegaan, gevolgd door de PA. Na onderwijs, eigen zaak, CAD en WIW-organisatie ben ik nu beleidsmedewerker bij de gemeente Veendam, waar ik woon met mijn man. Onze kinderen (25 en 22) zijn de deur uit.

  2004, Anneke Dragt

  Eerst zaten we in het noodgebouw, later - behalve Jos vd Vendel - op de nieuwe school: Hans Busscher, Harrie en Mia Kuiper, Yvonne Leupen, Helma vd Veen en meer.

  Eerst zaten we in het noodgebouw, later - behalve Jos vd Vendel - op de nieuwe school: Hans Busscher, Harrie en Mia Kuiper, Yvonne Leupen, Helma vd Veen en meer. De reunie in 1992 was erg leuk!

  2004, Anneke Dragt
  ?