anneke derks

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van anneke derks en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  anneke derks heeft 9 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  hoi ik ben anneke v Zundert getrouwd 2zoons en 3kleinkinderen ik heb op deze school gezeten tot de vijfdeklas en ben toen erg ziek geworden een half jaar in het ziekenhuis gelegen en daarna een halfjaar thuis op bed gelegen jammer dus.

  hoi ik ben anneke v Zundert getrouwd 2zoons en 3kleinkinderen ik heb op deze school gezeten tot de vijfdeklas en ben toen erg ziek geworden een half jaar in het ziekenhuis gelegen en daarna een halfjaar thuis op bed gelegen jammer dus. ik zat toen bij clement in klas5.bij beppie .v/d meeren jose v/d vin wilma dols marie jose verlaack -ans honings mia thyssen-gonnie v/d mortel bertie habets cor slangen en ik waren goed in slagbal ha ha meester amkreutz en meester henskens en v/d kolk leuke meesters trouwens .ohja fred de hing .jan souren .herman smeets.connie jascovijac.harry bollen .ingrid pasman .wilma qadvlieg.wilma dols zaten ook in die klas! ja dat was een leuke tijd ik zelf had verder geen opleiding meer gedaan . alleen later had ik de Turkse en Engelse taal geleerd dat ging goed af '. alleen denk ik heel vaak had ik maar mogen leren jammer dus . maar ben gelukkig en tweede keer de getrouwd en niks te klagen inmiddels weer 10jaar samen en 6jaar getrouwd.Mijn eerste man is overleden heb het ernog moeilijk mee was 23jaar getrouwd met hem.Maar het leven gaat door . groetjes aan al mijn klas genoten en leraren.doeiiiiiii

  Sint Servaes Basisschool, 1961

  ja ik zat op deze school een leuke kleine zuster annet de binnenplaats en het grasveldje aan de achterkant kan ik mij ook nog goed herrineren leuke tijd.

  ja ik zat op deze school een leuke kleine zuster annet de binnenplaats en het grasveldje aan de achterkant kan ik mij ook nog goed herrineren leuke tijd

  Kleuterschool Schandelen, 1957

  hoi ik heb op deze schoolgezeten tot de derdeklas en toen gingen wij over naar de sint servaasschool gemengd ik zat bij juffrouw brorensin de klas leuke juf en ook zuster kristien en zuster radegonda mevrouw v/d kolk gaf handwerkles.

  hoi ik heb op deze schoolgezeten tot de derdeklas en toen gingen wij over naar de sint servaasschool gemengd ik zat bij juffrouw brorensin de klas leuke juf en ook zuster kristien en zuster radegonda mevrouw v/d kolk gaf handwerkles. ja en al die processies leuk toch!ik zat bij angel rijken en wilma qadvlieg astrid zeedsen treesje? elsje? zei woonde aan de meezenbroekerweg op de hoek in die boerderij. ans honings marieke swinkels dat meisje van sterken janet hogensteyn ja ik moet de foto eens zoeken die heb ik nog zelf heb ik alleen de vijfdeklas mogen afmaken want wegens ernstig ziek zijn kon ik niet meer naar school een jaar op bed gelegen wegens reuma. jammer dus allemaal de groetjes en het was een leuke tijd een tijd om nooit te vergeten.

  st anna school, 1959

  ?