Anneke Dekker

Kent 1 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anneke Dekker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anneke Dekker heeft 0 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  en ook nog van 1971 - 1976.

  en ook nog van 1971 - 1976. Wat een heerlijke tijd toen, vooral de eerste tijd. Ik hoop dat het iedereen goed gaat!!

  Christelijk Nationale School, 1965

  De juffrouw van klas 1-3 was ziek en zo kwam ik -net van de kweekschool- voor 3 maanden lesgeven op deze leuke school bij meneer Van der Louw.

  De juffrouw van klas 1-3 was ziek en zo kwam ik -net van de kweekschool- voor 3 maanden lesgeven op deze leuke school bij meneer Van der Louw. Daarna moest ik in dienst, maar na diensttijd ben ik teruggekomen, zij het naar Mijdrecht op Bozenhoven.

  P.C. Basisschool 'De Wegwij..., 1965

  De goede oude Maliebaan met Van Veen en alle anderen.

  De goede oude Maliebaan met Van Veen en alle anderen. Voor mij een verademing na het gymnasium in Utrecht. Brandse en al die anderen, Kwakkel was een feest. Ik hoor nog steeds het schoolkoor zingen Komm holder Lens uit Die Jahreszeiten terwijl wij een literatuurles van Van Wijngaarden hadden. Blijf daar dan maar eens met je aandacht bij! Koningsbergerstraat, Oud Poelgeest en de uitwisseling met de kweek van Leiden en ga zo maar door. Veel goede gedachten en herinneringen aan die tijd!

  chr.kweekschool Rehoboth, 1959

  ?