anneke bouwmeester

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van anneke bouwmeester en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  anneke bouwmeester heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Vanuit Annen ben ik op mijn negende in Steenwijk beland en vanaf de vierde klas naar de Wilhelminaschool gegaan.

  Vanuit Annen ben ik op mijn negende in Steenwijk beland en vanaf de vierde klas naar de Wilhelminaschool gegaan. Heb nog een klassefoto van de zesde klas met en toen gelukkig alle namen geregistreerd. Zomaar een paar namen: Kees v.d .Velde, Jhonny Bakker,Hans v.d. Veen, Femmie de Lang, Trudie Drent, Anja Huisman, Christa Huibers, Marijke Westra enz. enz. Ben via de HAVO de arbeidsmarkt opgegaan en oa. in Meppel en Assen gewerkt. Vele jaren in de Noordoostpolder gewoond en door omstandigheden nu sinds december 1999 in de provincie Groningen. In het Westerkwartier. Weet iemand of er wel eens een reunie is geweest van de Wilhelminaschool of dat die binnenkort komt?

  2004, anneke bouwmeester

  Ben via de MULO naar de HAVO gegaan en heb van 1970 - 1973 (ongeveer) op deze school gezeten.

  Ben via de MULO naar de HAVO gegaan en heb van 1970 - 1973 (ongeveer) op deze school gezeten. Mulo herinneringen betreft het vooral Bruins waar het verplicht was met vulpen te schrijven en de geweldige 1 april grap van De Vries (aardrijkskunde) en havo-herinneringen: de leuke lessen van tromp, Frans van de heer Daams en Handelswetenschappen (vier uur achter elkaar) van ???. Klasgenoten MULO?HAVO: Frits Vliegenthart, Rolf Baars, Ineke Lubbinge, Mieke Paap, Gerda de Boer, Cor de Bruin, Jopie Roffel, Klarie ten Lande, Klaas Groenink, Femmie de Lange,Trix Asselbergs enz. enz.

  2004, anneke bouwmeester
  ?