Anneke Bergen

Kent 4 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anneke Bergen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anneke Bergen heeft 14 klassenfoto's en kent 4 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Wat mij altijd is bijgebleven is dat er een muur zat tussen de jongensschool en de meisjesschool en dat wij daar altijd in de buurt waren om door het poortje te gluren als dat open ging.

  Wat mij altijd is bijgebleven is dat er een muur zat tussen de jongensschool en de meisjesschool en dat wij daar altijd in de buurt waren om door het poortje te gluren als dat open ging. we hadden in de eerste klas juffrouw Wamelink, die leerde ons de lettters aan de hand van een verhaaltje, we moesten dan met de ogen dicht zitten en uit de kast kwam dan een plaat van de letter.heeeeeeeel spannend vond ik dat.in de tweede hadden we juffrouw Jansen, en de kunst was zo stil te zijn dat ze inslap viel. wat ik me ook nog herinner is da we in de vijfde juffrouw Leus hadden, en we altijd met haar mee lipen naar het station om haar tas te dragen in ruil voor een rolletje drop of een dubbeltje.

  Sint Anna school, 1954

  Leuke school waar ik altijd met veel plezier naar toe ben gegaan.

  Leuke school waar ik altijd met veel plezier naar toe ben gegaan. en waar we als we de kans kregen en een uur vrij hadden snel naar de stad gingen, ook haalden we in de pauze bij de bakker met z'n allen een broodje pennywafel,

  Kleuterleidsteropleidingssc..., 1965

  De tijd dat ik hier zat was een groot feest, dat was ook duidelijk zichtbaar aan de resultaten.

  De tijd dat ik hier zat was een groot feest, dat was ook duidelijk zichtbaar aan de resultaten. Ik herinner me dat we met een groepje ook in het schoolkoor zongen, maar dat was meer omdat er een paar leuke jongens uit de hoogste klas op zaten.ik kwam in de eerste MMMs klas en dat was dus helemaal geen succes, daarne ben ik naar het Veluws College in Aoeldoorn gegaan . en vanaf toen ging het prima.

  Geert Groote College GGC, 1960

  ?