Bekijk het volledige profiel van anneke aan 'tGoor en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

anneke aan 'tGoor heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Brugklas: dhr Kol (wiskunde), ...

Brugklas: dhr Kol (wiskunde), hij zong "wie maakt hier de borden schoon...(wijs:zeg ken jij de mosselman)en dan de naam van de persoon er achteraan, de eerste die in het kader van dit liedje bij me opkomt is Monica Creteer. De laatste jaren waren vaak heel gezellig met Hanneke Moraal, Liesbeth en ? uit Zwartsluis, Jeanet van de Werken enz.

2004, anneke aan 'tGoor

Er zaten een stel jongens in d...

Er zaten een stel jongens in de vijfde bij mr Draaisma, die hij absoluut niet aan kon: onder anderen Geert Petersen ("Geertje waarom doe je dat nu", nadat het hele vak leeggeschut was door de meester, "Waarom maak je me zo boos")Bertus Schut, Aart de Vries. Onder het bidden kropen ze door het gangpad. Ten tijde van mr. Khune wer volgens mij de nieuwe berijming van de psalmversjes doorgevoerd.

2004, anneke aan 'tGoor

Bij mr. Mobach in de derde kla...

Bij mr. Mobach in de derde klas moest je met de handen op je rug zingen en het klappen mocht alleen met je wijs- en middelvinger van de ene hand op de andere hand.

2004, anneke aan 'tGoor
?