Anne Schumans

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anne Schumans en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anne Schumans heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke school,leuke leraren en een leuke schooltijd gehad.

  Leuke school,leuke leraren en een leuke schooltijd gehad.Was dik bevriend met nancy latten waar ik nog steeds contact mee heb.Minder leuk vond ik het dat Meneer Vroemen me 's morgens om 8 uur naar school liet komen voor taalbijles al mag ik daar achteraf niet over klagen want het heeft zijn vruchten afgeworpen.De trefbalbwedstrijden waren ook altijd heel leuk om aan mee te doen en dan vooral het winnen van het toernooi.Schoolverlaterskamp weet ik me niet zo heel veel meer van te herinneren tis dat ik nog wat foto's ervan heb zodat ik in mezelf kan zeggen oja die was er ook.

  't Kempke, 1974

  Na de mavo kwam ik van een vrije,gemakkelijke en leuke school, op een school waar niet veel mocht en heel veel regeltjes waren.

  Na de mavo kwam ik van een vrije,gemakkelijke en leuke school, op een school waar niet veel mocht en heel veel regeltjes waren. Heb niet veel leuke herinneringen,buiten het handbal- toernooi(voor de meiden) en het voetballen(voor de jongens)in Assen(?)het beste wat me dit heeft opgeleverd is de vriendschap met Suzanne Faulhaber(Renner),met wie ik nu nog steeds vriendin ben.

  MEAO St. Servaescollege, 1986

  Ik heb vier fantastische jaren hier op school gehad en zou ze zo weer allemaal over willen doen.

  Ik heb vier fantastische jaren hier op school gehad en zou ze zo weer allemaal over willen doen.

  MAVO ST. JAN, 1982

  ?