anne-riet deboer teunissen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van anne-riet deboer teunissen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  anne-riet deboer teunissen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Riet Teunissen ( nu: Anne-Riet de Boer) Klasgenoot van Bernadette van Baal, Carla en Jose Wentinck, Ineke Wenting, Willeke van Vlijmen, Dorien Teunissen, ( zusje!) Lies Geertsen, Marijke van Susteren,.

  Riet Teunissen ( nu: Anne-Riet de Boer) Klasgenoot van Bernadette van Baal, Carla en Jose Wentinck, Ineke Wenting, Willeke van Vlijmen, Dorien Teunissen, ( zusje!) Lies Geertsen, Marijke van Susteren,

  MMS St Rosa, 1963

  Rietje Teunissen.

  Rietje Teunissen. Les gehad van juffrouw Engelen, Mevr. Hopman, Juffrouw Devenijns, zuster Bernadine, zuster Cecilia en Mevr. Verheij. Hoop klasgenoten te treffen, zat o.a. in de klas bij Bernadette van Baal, Marijke van Susteren, Silvia Timmermans, Betsy Hopman, Treesje zegers, Lia Rutten, Yvonne van der Vaart, de meisjes van Baal uit Grave

  RK Meisjesschool Zrs. Domin..., 1957

  Ik zat in de zo genaamde M.

  Ik zat in de zo genaamde M.M.S. klas, en Mous Reichelt was onze pedagoge en tevens mentor. We liepen gedurende het tweede studiejaar een jaar lang met de hele groep stage aan de Franciscusschool in Wijchen. Ik hoop op deze manier klasgenoten te treffen. Ik heette toen Riet Teunissen.

  HAN, Fac. Educatie Lerareno..., 1969

  ?