Ontdek PLUS

Anne of Anno Mesken

Kent 0 personen

Getrouwd , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anne of Anno Mesken en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anne of Anno Mesken heeft 9 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Laag schoolgebouw.

  Laag schoolgebouw. Slofjes aan. 'Juf, mag ik een ander werkje?' 1968 was meen ik het eerste jaar dat er geen zusters meer les gaven.

  julia kleuterhof, 1968

  Van de eerste tot halverwege de vijfde.

  Van de eerste tot halverwege de vijfde. 5e en 6e klas zaten in één lokaal bij Meneer Stekkinger. Ik heb nog een 'boekwerkje' (je weet wel, stencils met blauwe inkt) met opstellen van de volgende klasgenootjes: Marcel Bosveld, Elly van Gestel, Kirsten Bosveld, Saskia Schoonheijm, Hans Bax, Anno Mesken (moi), Laura Nagtzaam, Henk Jan Hondelink, Sjeane Bandell, Michiel van Duivendijk, Marga Huisman, Jaap van Beusekom, Monique van Nus, Theo Mulkens, Minoca Oostingh, Gino van de Voet, Paul Lombarts, Anneke Oostingh, Jeanet van Ledden, Ingrid Dijkstra, Ingeborg Rademaker, Judith Arns, Ino van Swieten, en Marjolijn Weiffenbach. Ik heb goede herinneringen aan onder meer de klassefeestjes op school, met Meneer Brünner als discjockey.

  Lt-Gen. A.B. Wolff-school, 1970

  annopuntmesken et dsjiemeel Schoolreis Ameland.

  annopuntmesken et dsjiemeel Schoolreis Ameland. Meester van de Witte (is helaas in 1977 of 1978 overleden), Mevr. Osinga, die meester van de Witte verving als hij 'schoolhoofddingen' deed. En inderdaad, John, voorlezen uit 'De brief voor de koning' van Tonke Dragt. Schoolreis naar 't Hout in Bakkeveen, gezellig in tenten. Volgens mij was niet de hele klas mee (?). In de hal van de school hing een plastic buis met zware sponsballetjes. Kunst om een zo gaaf mogelijk exemplaar mee naar buiten te krijgen. En daarmee vervolgens zo hoog mogelijk tegen de flat gooien. Knikkeren in het fietsenhok. Voetbaltoernooien. Meester van de Witte als coach, en 'trainen' op het grote grasveld langs de Langewyk.

  Basisschool Op 't Fallaet, 1975