Anne-Mieke Wiss

Kent 0 personen

MARRIED , 5 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anne-Mieke Wiss en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anne-Mieke Wiss heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke tijd gehad! Ik herinner me nog Angelique Hoogendoorn, Ben Dirven, Paul, Imro, Maria Flohr, Astrid Berlagh (?), Matthieu van de Bosch.

  Leuke tijd gehad! Ik herinner me nog Angelique Hoogendoorn, Ben Dirven, Paul, Imro, Maria Flohr, Astrid Berlagh (?), Matthieu van de Bosch. Astrid heb ik nog eens gesproken, Maria ook, en Matthieu spreek ik regelmatig. Ik ben nieuwsgierig wat er van de meeste geworden is!

  Titus Brandsmaschool, 1962

  Ik heb de eerste 3 jaar op de Kromme Nieuwe Gracht gezeten, leuk gebouw! Ik herinner me nog de congierge van Doorn, aardrijkskunde van Kuitenbrouwer, tekenles van Erens, godsdienstles van Lutgering, engels van mevrouw goh hoe heet ze ook al weer?.

  Ik heb de eerste 3 jaar op de Kromme Nieuwe Gracht gezeten, leuk gebouw! Ik herinner me nog de congierge van Doorn, aardrijkskunde van Kuitenbrouwer, tekenles van Erens, godsdienstles van Lutgering, engels van mevrouw goh hoe heet ze ook al weer?. In mijn klas zaten o.a. Marcel Sturkenboom, Trees van Berkel, Pierre Sophie, Frans Biermans. Een paar jaar hoger, op het gym, zat Michael Baas, Chiel voor intimi.

  St. Bonifatius College, R.K..., 1968

  ?