Anne Marinus

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anne Marinus en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anne Marinus heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Een bijzondere tijd met aardige medescholieren uit de verre omgeving en leraren als Hielema, Bijsterveld en niet te vergeten de onuitwisbare Dobbinga met zijn ’bromfiets’ en de uitdrukkingen als herstel die beweging en meer van dat soort.

  Een bijzondere tijd met aardige medescholieren uit de verre omgeving en leraren als Hielema, Bijsterveld en niet te vergeten de onuitwisbare Dobbinga met zijn ’bromfiets’ en de uitdrukkingen als herstel die beweging en meer van dat soort. Hij had een aparte vorm van humor,ik mocht het wel! Van ons examen in 1968 een foto bijgevoegd, niets, maar dan ook niets mocht erop komen, behalve de personen. En kijk eens midden rechts, daar staat mijn brommer, ik was van m’n vakantieadres speciaal overgekomen voor dit moment. Met dank aan de fotograaf.

  chr. mavo, 1963

  Een eerste school als meester -in 1969 in mijn geval-is altijd het meest aangrijpend.

  Een eerste school als meester -in 1969 in mijn geval-is altijd het meest aangrijpend. Ik heb er bijzonder veel van genoten en geleerd,meester Marinus

  Idenburgschool, 1969

  puur nostalgie en een prachtige tijd daar aan de Drachtsterweg.

  puur nostalgie en een prachtige tijd daar aan de Drachtsterweg. Ik rij er daarom nog graag eens langs

  school met de bijbel, 1953

  ?