Anne-Marie Sommer

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anne-Marie Sommer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anne-Marie Sommer heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Post kandidaats bedrijfskunde gedaan.

  Post kandidaats bedrijfskunde gedaan. Begonnen in Delft, waar vooral de Smitse erg gezellig was. Na een half jaar met de hele opleiding verhuisd naar Rotterdam. Vond de opleiding niet makkelijk maar door de manier van onderwijs erg interessant en leuk. Veel groepswerk vooral met Michael, Richard, Lo, Bea en Hubert.

  Erasmus Universiteit Rotterdam, 1984

  Heb Spaans gestudeerd en in 1984 mijn kandidaats gehaald.

  Heb Spaans gestudeerd en in 1984 mijn kandidaats gehaald. Leuke herinneringen aan ons kleine groepje, eerst op de Lange Gracht. later op het WSD complex. Jorge Labadie was toch wel mijn favoriet. Renee Roodenburg mijn beste studiemaatje en vriendin.

  Universiteit Leiden - Facul..., 1981

  Ik had lange vlechten die regelmatig in de inktpotjes hingen! We hadden les van Jufr.

  Ik had lange vlechten die regelmatig in de inktpotjes hingen! We hadden les van Jufr. Tromp en een meneer Naus die halverwege het jaar in dienst ging en nog eens op bezoek kwam in zijn uniform! Dat maakte wel indruk op al die meiden! Jufr. Geerts was ook een vriendin van de familie. Ik ben in de derde klas verhuisd en naar een gemengde school in Geldrop gegaan.

  Margherita school (lagere s..., 1968

  ?