Anne-Marie Landman

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anne-Marie Landman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Anne-Marie Landman heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Cios/zwem klas.

  Cios/zwem klas... Saskia (Gijs Onwijs), Maaike, Guido, Bop, Brian, Birgit, Daisy, Laura, Arno, Sander zijn de eerste namen die me te binnen schieten. Even als de ski uitje in oostenrijk en de kampen in Utrecht, waar de school nu geloof ik geen gebruik meer mag/kan maken van de des betreffende accomodatie ;) Ik heb heel veel gelachen op deze school en voor het eerst niet alleen met mijn mede klasgenoten maar ook met veel leerkrachten zoals Ger, Frans en Hans van Rooijen en de Boer! Kaarten in de kantine, soms zo fanatiek dat we geen of weinig tijd hadden voor de les of het lekker afzeiken van klasgenoten... want meiden bij elkaar is vragen om problemen, hahaha!

  ROC Zadkine - Prins Alexand..., 1994

  De Schakel.

  De Schakel... Alan, Naatje, Niels, Annemiek, Robertje, Ryan, Mignon, leander, Marjorie, Leon... Wat een zooitje ongeregeld, hahaha! Als ik terug denk aan deze tijd heb ik meelijden met de leerkrachten! Vooral bij wiskunde was het vaak raak en vlogen we met 10 man sterk de klas uit! Sommige zie ik af en toe nog wel eens anderen nooit meer. terwijl je denkt dat je elkaar nooit uit het oog zal verliezen, haha. lekker naief hé!

  Comenius College(de schakel), 1991

  Ik heb de keuze uit 2 klassen.

  Ik heb de keuze uit 2 klassen... De eerste was met Petertje, Barbara Blom, Robert-Paul, Karim, Ingrid de Wit enz... Het geen wat mij het eerste te binnen schiet is dat de juf Henna Draaibaar steeds met ons mee verhuisde naar de volgende klas! Ook deden we altijd (na schooltijd) tikkertje achter de peuterschool, hahaa... Mijn 2de klas... de twee Saartjes, Hester, Linda, Christina, Wesley, Sander, Naus en Saskia... Met Sarah van Driel heb ik zelfs op de peuterschool gezeten! Ook schieten mij nu verjaardags feestjes te binnen! Skaten als punkertjes in het kralingse bos (Saartje van Loenen), een slaapfeestje bij Linda... Iedereen die Wesley wel een hele leuke jongen vond, hahaa! ook tekende Sarah van Loenen en ik altijd huizen, naja niet de huizen zelf maar de kamers en de inrichting... en jurken... voor de mode is het maar goed dat ik daar niet op door ben gegaan anders liepen we nu in harten jurkjes zowel gala als cocktail, hahaha Linda die helemaal trots haar eerste BH liet zien in de kleedkamer van de gymzaal en nog geen 2 weken later hadden we er bijna allemaal 1. Ik heb nog tapejes waar Linda, Hester en ik de mini playbackshow op immiteren met henny huisman en Sandra Remer, om je dood om te lachen!

  Van Veldhuizenschool, 1983

  ?